maandag 5 mei 2014

Quiltsampler en nog meer

Vanmiddag zijn we thuis gekomen van een heerlijke vakantie in de Achterhoek. Met de paasdagen waren we daar ook al geweest en omdat het zo goed beviel zijn we daar nu ook weer geweest.
We hebben er heerlijk gefietst, bijna 300 kilometer en ook nog wat gewandeld. Verder heerlijk uitgerust.
Natuurlijk waren er ook weer de nodige borduurwerkjes mee gegaan, dus ik ben weer verder gegaan met de quiltsampler van Linda Myers. Tien van de zestien blokjes zijn nu af.


Ook de randjes zijn niet vergeten en ik heb zelfs weer een stukje aan Maggie the Messmaker gewerkt. Maar daarover in een ander logje.

Omdat we toch in de buurt waren, was het een goede gelegenheid om even aan te gaan bij Marin Patchwork, wat een ontzettend leuke winkel is dat. Heerlijk om rond te neuzen en toen ik dit schattige schapen quiltje zag was ik gelijk verkocht:


Ook vond ik nog een leuk pakketje voor een armband speldenkussen, misschien dat ik nu niet elke keer het speldenkussen kwijt ben als ik achter de naaimachine zit:


Verder nog wat hexagonnetjes en een nieuw mes voor mijn rolmes gekocht. Voorlopig kan ik dus weer vooruit.

Nog een fijne avond.

6 opmerkingen:

 1. Super dat jullie zo genoten hebben. Je borduurwerk is prachtig. Een leuk patroon voor quiltje heb je gekocht.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die winkel kende ik nog niet. Ik heb nog een vakantiedagje over, dus wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je mooie dingen gekocht en vind je borduurwerk Prachtig...en fijn dat jullie zo genoten hebben!!! groetjes Petra O.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een heerlijk blogje, ik hoor je genieten. Je borduurwerk wordt erg mooi hoor.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt je sampler toch mooi Tineke. Ook echt iets om zo op vakantie mee te nemen. Je hebt heerlijk genoten, vooral ook in die winkel Als je weet dat er een quiltwinkel in de buurt is, kan je het natuurlijk niet laten. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even zien of ik binnen de komende 2 weken ook even binnen kan wippen bij die leuke winkel ! En willen wij 300 km fietsen dan mag het wel gauw droog worden. Zoniet dan kom ik met een hoop hexagonvlinders thuis. Heb er inmiddels 9 af . Wat heb jij een boel geborduurd zeg! Prachtig je sampler .
  Groetjes van je allergrootste fan

  BeantwoordenVerwijderen