donderdag 26 november 2015

Verhuizing

Begin september schreef ik een blogje over onze verhuisplannen.
We hebben ons huis deze zomer verkocht. Het "nieuwe" huis wat we hebben gekocht is eigenlijk een oud huis uit 1920, hier moeten we nog veel aan laten verbouwen.
Omdat we tijdens de verbouwing niet in het huis kunnen wonen en we op 1 december uit de andere woning moeten, zijn we dus op zoek gegaan naar tijdelijke woonruimte. We hadden zelf gedacht dat dat een vakantiewoning zou worden voor een aantal maanden, maar via-via kwam ik in contact met iemand die een heel huis met tuin wilde verhuren voor een half jaar.
Afgelopen zaterdag zijn we naar deze tijdelijke woning verhuisd. Wat een klus was dat, gelukkig hadden we veel hulp van familie en vrienden.
Veel spulletjes hebben al weer een plekje gevonden, ook Siska heeft het naar haar zin op het nieuwe plekje:


Een aantal dozen moeten er nog worden uitgepakt, maar veel laten we ook ingepakt staan. Bij het huis horen ook nog een grote schuur en een vakantiewoning, ideaal om er alle zaken die we voorlopig niet nodig hebben op te slaan.


De eerste fase is nu achter de rug, de volgende is de verbouwing en daarna dus nog een keer verhuizen.

Nog een fijne dag

4 opmerkingen:

 1. Gelukkig hebben jullie lekker de ruimte, zo te zien en heel fijn dat jullie de spullen binnen handbereik kunnen opslaan en niet daar een aparte ruimte voor hoeven te huren. Succes met de volgende fase!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig is de 1e fase voorbij ..en Siska is volgens mij ook blij met de nieuwe tijdelijke stek...Succes met de volgende fase!!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We denken allemaal wel eens "oei als ik nog eens moet verhuizen....." Maar je hebt het dus overleeft. Lekker dat je een rustige plek hebt om thuis te komen tijdens de verbouwingsperiode. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow, fase 1 was al een flinke klus, succes met klussen en de volgende verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen