vrijdag 27 november 2015

Santa's Stocking Store

Tussen alle drukte rond de verhuizing heb ik toch nog af en toe wat kruisjes gezet.
Het vijfde huisje van Santa's Village is ook af. Dit keer is het Santa's Stocking Store:


Boven de deur komt nog een speciaal knoopje in de vorm van hulstblaadjes om het af te maken.

Een fijn weekend gewenst.

donderdag 26 november 2015

Verhuizing

Begin september schreef ik een blogje over onze verhuisplannen.
We hebben ons huis deze zomer verkocht. Het "nieuwe" huis wat we hebben gekocht is eigenlijk een oud huis uit 1920, hier moeten we nog veel aan laten verbouwen.
Omdat we tijdens de verbouwing niet in het huis kunnen wonen en we op 1 december uit de andere woning moeten, zijn we dus op zoek gegaan naar tijdelijke woonruimte. We hadden zelf gedacht dat dat een vakantiewoning zou worden voor een aantal maanden, maar via-via kwam ik in contact met iemand die een heel huis met tuin wilde verhuren voor een half jaar.
Afgelopen zaterdag zijn we naar deze tijdelijke woning verhuisd. Wat een klus was dat, gelukkig hadden we veel hulp van familie en vrienden.
Veel spulletjes hebben al weer een plekje gevonden, ook Siska heeft het naar haar zin op het nieuwe plekje:


Een aantal dozen moeten er nog worden uitgepakt, maar veel laten we ook ingepakt staan. Bij het huis horen ook nog een grote schuur en een vakantiewoning, ideaal om er alle zaken die we voorlopig niet nodig hebben op te slaan.


De eerste fase is nu achter de rug, de volgende is de verbouwing en daarna dus nog een keer verhuizen.

Nog een fijne dag

zondag 8 november 2015

Borduur bee

Sinds 2014 komen we met een aantal vrouwen 1x per maand bij elkaar om gezellig te handwerken. Het is begonnen met de randjes per week in 2014, maar ondertussen borduren of quilten we allemaal wat anders.
Deze foto is van de bee van afgelopen vrijdag:


Het quiltblok is gemaakt door Karin, dit is het achtste blok wat ze voor deze quilt af heeft. Marijke is met een klaproos bezig voor de regenboogkussens. Rietje borduurt aan haar Marker lint. Zelf ben ik bezig met heet vijfde huisje van Santa's Village.

Nog een fijn weekend