maandag 20 februari 2017

Lekker bezig geweest

De laatste week heb ik heerlijk gewerkt aan een UFO, de Loyal Union Sampler. Van deze sampler heb ik de eerste zes blokken in 2015 gemaakt en in 2016 heb ik er drie gemaakt.
Ik ben niet van plan om in dit tempo door te gaan, dan zou ik nog ruim 20 jaar bezig zijn, afgelopen week heb ik vijf blokken gemaakt:

 A-10 Broken Path

A-11 Broken Window

B-1 California

 B-2 Camp Curtin

B-3 Campfire

Ik ga niet beloven dit tempo vol te houden, maar hoop toch regelmatig een update te geven.

Nog een fijne dag

maandag 13 februari 2017

Koffietijd met Tineke en de Handwerkbeurs

Afgelopen zaterdag ben ik met een zus en twee vriendinnen naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest. Voor mij de eerste keer, meestal valt de handwerkbeurs in een week dat we met vakantie zijn.
Dit jaar gelukkig dus niet en wat hebben we genoten die dag van al het moois in de vele stands die er waren. Ik had niet veel op mijn lijstje staan wat ik perse wilde kopen, alleen wit DMC garen en de nieuwste Klossie.


Maar ja, toen zag ik die mooie grote bollen wol en was ik verkocht. Hoewel ik al jaren niet meer heb gebreid ga ik hier toch wat van maken. Natuurlijk kon ik bij Atelier Bep het leuke patroontje van het schaapje niet achterlaten. Ook vond ik nog een mooi patroontje voor een naaikoffertje.
Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen.

Eind januari begon ik aan een quilt voor de keuken, daar was nog een muur die wel wat fleurigs kon gebruiken. Afgelopen zomer had ik een panel gekocht met daarop koffiekopjes. Nog wat andere leuke stofjes erbij gezocht, wat uurtjes achter de naaimachine en de quiltring en "Koffietijd met Tineke" hangt aan de muur.Nog een fijne dag

woensdag 8 februari 2017

Gingerbread House 2

Het tweede huisje voor de Gingerbread Village is klaar. Met twee huisjes kun je natuurlijk nog niet echt van een stad spreken, maar het begin is er.


Totaal komen er acht huisjes in de Gingerbread Village, aan huisje nummer drie ben ik vanmiddag al begonnen.

Nog een fijne avond