vrijdag 2 november 2012

Hangertje deel 1

Terwijl ik gisteren het logje over de quiltsampler aan het maken was, ontving  ik via de mail het eerste patroontje voor een SAL waar ik me voor had opgegeven. Deze SAL is zo leuk, het is een serie van 6 kleine borduurtjes waar je dan hangertjes voor in de kerstboom van kunt maken.
Ik heb gelijk alle spulletjes bij elkaar gezocht en ben meteen begonnen.


Het patroontje was 40 x 30 kruisjes, dus niet zo heel groot en het borduurde erg snel. Heel erg leuk om even snel als tussendoortje te maken.

Dank jullie wel voor alle lieve reacties op de quiltsampler, ik heb besloten om hem toch eerst af te maken en dan pas aan andere werkjes te gaan beginnen.

Nog een fijn weekend.

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee Tineke, die hangertjes. En goed dat je de quiltsampler eerst afmaakt. Die is veel te leuk om te laten liggen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief klein kerstborduurtje zeg.............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk idee, ben benieuwd naar de afwerking

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is weer een heel apart model zo en zal zeker erg leuk staan in de boom ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief motiefje. Dat is zeker leuk om even tussendoor te maken. Lijkt me heel mooi om in de kerstboom te hangen.
  Nog veel plezier met het afborduren van de sampler.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ein sehr schönes Motiv.
  Auch dein Quilt Sampler gefällt mir.

  Liebe Grüße
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee, hangertjes voor in de kerstboom. Net als persoonlijke kerstkaarten voor iedereen, wil ik dat al heel lang. Maar ja, je kunt niet alles willen. Kruisjes zetten gaat nu eenmaal niet zo snel, en, ach ja, een kruisje blijft een kruisje waar je hem ook zet, dus het plezier moet hetzelflde zijn.

  BeantwoordenVerwijderen