maandag 21 oktober 2013

Nagenieten van een druk weekend

Vandaag zit ik nog na te genieten van een druk, maar reuze gezellig weekend.
Afgelopen zaterdag ben ik met Joke naar de OEQC in Veldhoven geweest.
Rond 11 uur waren we er, eerst hebben we alle quilts bekeken die er hingen en dat waren er veel. Zo mooi allemaal, traditionele quilts en art quilts. Ik heb veel foto's gemaakt en een aantal daarvan plaats ik hier, zodat jullie kunnen meegenieten:Deze waren ook al zo mooi:

Van RAY heb ik zowel de voorkant- als de achterkant gefotografeerd:Daarna hebben we een broodje gegeten en een kopje koffie gedronken en zijn toen bij de standjes langs gegaan. Rond de 70 verschillende waren er, je raakt niet uitgekeken op alle spulletjes die er te zien waren. Ook hebben we nog even bijpraat, zo was b.v. Heleen er, ze gaf er een demonstratie foundation piercing en nog even met Liezbeth, waar ik regelmatig borduurpatronen koop.
Rond 4 uur hebben we nog een kopje koffie gedronken en daarna weer op huis aan.

Zondag zijn we naar Amsterdam geweest, DD liep mee met de halve marathon. Wat een gezellige drukte was het daar met veel lopers en supporters. Het was prima loopweer, niet te warm, maar ook weer niet te koud.
We hebben DD flink aangemoedigd op verschillende punten in het parcours.
Na 2.13 uur kwam ze binnen en ontving ze de welverdiende medaille.


Nog een fijne avond.

4 opmerkingen:

  1. Het was natuurlijk al een feestje om samen met Joke te gaan! Die heeft natuurlijk haar ogen uitgekeken en heeft nu een overvloed aan ideeën.... Dat was inderdaad een druk weekendje voor je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je foto's hebt gemaakt, zo kan ik ook een meegenieten, Ik wist niet dat quilten zo divers was, prachtige werkstukken. en de felicitaties voor DD, marathon lopen is een behoorlijke prestatie, zonnige groeten uit Rio, Alice

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat Prachtige Quilt foto's Tineke en de felicitaties voor DD knap hoor!!! groetjes Petra O.

    BeantwoordenVerwijderen