zondag 8 november 2015

Borduur bee

Sinds 2014 komen we met een aantal vrouwen 1x per maand bij elkaar om gezellig te handwerken. Het is begonnen met de randjes per week in 2014, maar ondertussen borduren of quilten we allemaal wat anders.
Deze foto is van de bee van afgelopen vrijdag:


Het quiltblok is gemaakt door Karin, dit is het achtste blok wat ze voor deze quilt af heeft. Marijke is met een klaproos bezig voor de regenboogkussens. Rietje borduurt aan haar Marker lint. Zelf ben ik bezig met heet vijfde huisje van Santa's Village.

Nog een fijn weekend

6 opmerkingen:

 1. Wat gezellig.. elke maand bij elkaar te komen om te freubelen..en je kunt zo ook nog tips en trucs aan elkaar uitwisselen..je 5e huisje wordt ook weer mooi!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig met elkaar iets doen. Leuke projectjes hebben jullie onderhebben.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel gezellig en van alles wat....hebben wij ook op onze bee. en dan komt er nog haken en breien bij;) wij hebben een groepje van 12 op het moment.
  veel plezier met je huisjes,,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig hoor, daar worden mooie werkjes gemaakt zo te zien.
  Hier is er ook elke maand een haak-in en niet alleen om te haken, maar ook breien en borduren, het is leuk en gezellig en je kunt inhaken wanneer je wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat vind ik juist het leuke van een Bee, iedereen lekker bezig met haar ding. Dat was woensdag ook weer bij mijn buvie! Zij is ook weer met zoiets leuks bezig. En ondertussen lekker kwekken natuurlijk. Dat kan ze ook heel goed, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is zo heerlijk om met je hobby bezig te zijn met de mensen waar je het heel gezellig mee hebt. Je deelt elkaars ideeen en soms word je over een dood punt heen geholpen. Ik hoop nog lang van de kwekbee te genieten. Jullie maken ook prachtige werkstukken !
  Groetjes van je allergrootste fan

  BeantwoordenVerwijderen