zondag 29 juni 2014

Dipje ? ? ?

Het borduren en bloggen staat even op een laag pitje.
Of het komt door een dipje of omdat ik het veel te druk heb met andere dingen, ik weet het niet. Op mijn werk heb ik de laatste maand veel uren extra gemaakt en als ik 's avonds thuis kwam was de puf om wat steekjes te zetten ver te zoeken. Gelukkig breken er wat rustiger tijden aan, dus hopelijk ben ik snel over dit dipje heen.
De afgelopen drie weken ben ik verder gegaan met de quiltsamper van Linda Myers. Vandaag had de laatste 2 blokjes dan eindelijk af en ook het laatste stukje van de rand is gedaan.


Hieronder nog een foto van het geheel:


Wat ik er van ga maken? Nog geen idee, eerst wil ik nog de Log Cabin Lone Star, ook van Linda Myers afmaken. Deze borduur ik op dezelfde stof en met dezelfde kleuren garen als deze quiltsampler. Zodra die af is, heb ik misschien wel een idee en anders roep ik de hulp in van mijn bloglezers.

Nog een fijne avond.

5 opmerkingen:

 1. Pas goed op jezelf hoor, Tineke! Sommige dingen vreten zoveel energie van je dat het niet meer gezond is. Hopelijk kun je snel weer wat bijtanken...
  Ik vind dit borduurwerk prachtig; ik houd van die vakjes en blokjes...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat er weer een berichtje van je is....en pas goed op je zelf meis....en fijn dat er nu weer rustiger tijden aanbreken zodat je even weer op verhaal kunt komen..sterkte!! Vind de Linda Meyers Prachtig geworden!!! groetjes Petra O.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je quiltsampler is mooi geworden, Tineke. Doe het maar rustig aan, dan breekt het touwtje niet (zeggen ze bij ons).
  Mijn randjes staan trouwens ook op een laag pitje.
  Lieve groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hopelijk wordt het weer een beetje rustiger en krijg je weer zin om lekker te borduren. Zorg goed voor jezelf!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen