dinsdag 6 januari 2015

Een heel nieuw jaar

Natuurlijk wil ik als eerste iedereen een heel gezond, liefdevol en creatief 2015 wensen.
Een heel nieuw jaar ligt er weer voor ons, ik ben benieuwd wat het gaat brengen.

Op quilt gebied zijn er een aantal dingen die ik wil afmaken, zoals de quilt Needles and Threads en de Farmers Wife. Van de Dear Jane quilt zijn de eerste blokjes in december gemaakt, hier wil ik dit jaar natuurlijk mee verder gaan.
Eind januari ga ik een dag workshop "Bargello Quilt" doen. In maart ga ik naar een quiltweekend, van donderdagmiddag tot zondagmiddag alleen maar quilten. Er gaan geloof ik 45 dames, dus er zal ook heel wat afgekletst worden. Leuke vooruitzichten dus.

Wat het borduren betreft ben ik natuurlijk nog bezig met de randjes per week, die van november heb ik nu af, dus nog acht randjes van december te gaan, moet lukken deze maand.


En dan ben ik natuurlijk ook nog met Maggie the Messmaker bezig en liggen er her den der nog wat UFO's die ook nodig eens af moeten.
Plannen genoeg dus, nu kijken hoever ik kom. Daarom ga ik in de rechter blogrol een nieuw item aanmaken, "Finished in 2015".

Nog een fijne avond

7 opmerkingen:

 1. Ik wens jou ook het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Zo te lezen gaat het weer een creatief jaar worden! Veel plezier bij het handwerken.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt dus ook heel wat plannetjes om dingen af te maken. Vervelen zullen we ons in het nieuwe jaar dus niet! Ik wens je een heerlijk en gezond jaar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jou ook een Gelukkig, gezond en creatief 2015 toe..en leuke plannen heb je al gemaakt..nu nog even de laatste loodjes voor de randjeslap!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jou ook een heel goed 2015 toe, een jaar waarin je je zo te lezen niet zal vervelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook een heel goed 2015 gewenst! Veel plezier met je plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook een goed en gezond 2015 gewenst. Zo te zien heb je nog heel wat te doen in het vooruitzicht. Je randjes zijn leuk geworden.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je schiet al lekker op met je randjes, ik ben bij 90, kom ook in de buurt! Dan op naar de randjes van 2015!
  Groet, mirjam

  BeantwoordenVerwijderen