zaterdag 20 mei 2017

Bee

Tot vorig jaar ging ik regelmatig naar een gezellige bee, lekker quilten en bijpraten met de andere leden. Door omstandigheden moest diegene waar de bee altijd was ermee stoppen.
Tja, wat nu. Natuurlijk gewoon thuis quilten en soms kwamen één van de andere leden en ik bij elkaar. Meestal was het dan veel praten en weinig quilten.
Met dat praten kwamen we wel op het idee om een eigen bee te beginnen. Op ons oproepje bij de oude groep kwamen twee enthousiaste reacties. Op een aantal Facebook groepen ook berichtjes geplaatst en ook daar kwamen veel leuke reacties op.
Afgelopen woensdagmiddag hadden we dus onze eerste bee, we waren nu met z'n vieren. Twee dames hadden andere afspraken maar zijn er volgende keer waarschijnlijk wel bij. Kijk eens hoe ijverig we bezig zijn:


Nog een fijn weekend

8 opmerkingen:

 1. Altijd weer gezellig om samen te quilten toch.........liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel ijverig en gezellig uit. Ben benieuwd naar alle resultaten straks!
  Groetjes van je allergrootste fan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel erg leuk om samen te handwerken, het ziet er goed en gezellig uit bij jullie! Wij doen haken en breien met een groep, reuze gezellig. Er wordt ook veel gepraat en gekwebbeld en ideetjes gewisseld, maar ampersant ook gewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niets zo gezellig als met elkaar werken, vind ik altijd. Ben benieuwd naar jullie volgende bijeenkomst, is de tafel dan nog voller?

  Gr. Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niets zo gezellig als met elkaar werken, vind ik altijd. Ben benieuwd naar jullie volgende bijeenkomst, is de tafel dan nog voller?

  Gr. Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik snap dat jullie het wel misten... Erg leuk hoe je nu weer een nieuw clubje hebt kunnen vormen. Gezellig om met elkaar bezig te zijn, maar je kunt elkaar ook helpen en inspireren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed idee hoor, een eigen Bee beginnen. Veel te gezellig en het stimuleert ook!

  BeantwoordenVerwijderen