zondag 10 juni 2012

Nog een E-reader hoesje

Sinds een aantal jaren heb ik een E-reader en vorig jaar heb ik daarvoor een hoesje gemaakt, (zie 15 mei 2011). Naast het lezen met deze reader, vind ik het ook nog steeds heerlijk om een echt boek in handen te hebben, maar soms is dit apparaatje praktischer.
Komende zomervakantie gaan we niet met de caravan op pad, maar met het vliegtuig. Zo'n E-reader scheelt dan natuurlijk heel wat kilo's in de koffer.
Het is natuurlijk niet handig om dan met z'n tweeën met één reader te doen, dus DH heeft er ook een voor zijn verjaardag gekregen.
En ik kreeg er de opdracht bij om ook voor deze zo'n mooi hoesje te maken.
Lapjes had ik nog genoeg liggen en na enig overleg ben ik aan de slag gegaan met wat restjes stof van de 3'S Company Thimbleberries quilt.
Zie hieronder het resultaat:


Op de foto hieronder zie je de hoesjes voor de beide E-readers:


Nog even over de 3'S Timbleberrie quilt die ik net noemde, de blokken voor deze quilt heb ik allemaal af, maar er moet nog steeds een top van gemaakt worden. Wordt in elk geval vervolgd :)

Nog een fijne zondag

5 opmerkingen:

 1. Très chique! Heb je weer mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie hoezen voor de e-reader. Sinds kort hebben wij hier ook allemaal een (4 stuks) en we zijn er erg blij mee! Er wordt hier veel gelezen(ook gewone boeken hoor) maar ook ik ga met het vliegtuig op vakantie, dan komt zo'n e-reader goed van pas.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie hoesjes zijn het. Echt een vrouwen en mannenhoesje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit super leuk gemaakt, kan me voorstellen dat om deze ereader ook zo'n prachtig hoesje moest komen.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor, die hoesjes. Ik heb sinds kort een e-reader. Zo'n hoesje is wel veel mooier dan zo'n gekocht exemplaar. Ik ga er een maken van vilt.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen