zaterdag 6 juni 2015

Tinkerbell

Hier ben ik weer met een blogje, het schiet er de laatste tijd telkens bij in om wat te schrijven. Ook het handwerken staat even op een laag pitje, een zieke hond, "even" heen en weer naar Zwitserland en dan ook nog de gewone dagelijkse beslommeringen. Hopelijk gaan we nu een wat rustiger periode tegemoet en heb ik weer wat meer tijd om te bloggen en te borduren of quilten.

Voor de regenboogkussens heb ik in de afgelopen weken een klein borduurtje gemaakt, deze schattige Tinkerbell. Samen met nog 4 andere borduurtjes gaan we daar weer een mooi kussen van maken voor een meisje wat wel een steuntje in de rug kan gebruiken.


Voor vandaag heb ik verder geen dringende zaken meer op mijn lijstje staan, dus tijd om mijn geheime project erbij te pakken om lekker in het zonnetje te gaan zitten borduren.

Nog een fijn weekend

5 opmerkingen:

 1. Dat herkennen we allemaal wel, denk ik... teveel van vanalles, te weinig tijd. Geniet van je 'lege' zaterdag. Ben benieuwd naar je geheime project!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hectische tijd dus achter de rug Tineke...hopelijk vind je de ontspanning terug in je hobby's en een lief borduurtje heb je gemaakt!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!
  Sterkte met alle minder leuke/vervelende zaken, laat de rust maar snel komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat is ze leuk, die Tinkerbell.
  Wat een dankbaar werk dat je er anderen blij mee kan maken.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi borduur werk joh en soms hebben we het allemaal wel eens te druk door alles om ons heen....................liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen