zaterdag 27 augustus 2016

Een dagje uit

Gisteren ben ik heerlijk op stap geweest met twee borduurvriendinnen.
Rond half tien vertrokken we met de auto naar Breda, naar de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde. Ruim 200 quilts waren er te bewonderen en natuurlijk waren er ook diverse winkeltjes met stofjes en quiltbenodigdheden.
Natuurlijk moest daar wat gekocht worden, want stel je voor dat ik straks zonder voorraad zit.


Als eerste natuurlijk de nieuwe uitgave vaan het Klossie, heerlijk alvast ideeën opdoen voor de komende Kerst. 2 mallen met patronen voor borders, tenslotte ligt hier nog wel het nodige waarbij ik die kan gebruiken. Een compleet pakket om een leuke tas te maken en ook nog een pakketje om een naaldenboekje te maken.

Natuurlijk vond ik ook weer stofjes die ik leuk vond:


De drie linkse stofjes zijn voor mijn Dear Jane. Omdat ik wat met schaapjes heb, kon ik natuurlijk de twee rechtse stofjes niet laten liggen.

Ook in een aantal winkels in Breda lagen quilts, dus na de lunch zijn we daar ook nog even wezen kijken. Bij de boekhandel zag ik het laatste deel van Harry Potter en om de serie compleet te houden heb ik die ook maar gekocht.


Moe maar voldaan waren we rond half 5 weer thuis.
We hebben afgesproken om naast onze maandelijkse borduurmiddag ook zo'n dag zeker nog te herhalen.

3 opmerkingen:

 1. Wat gezellig om elkaar op stap te gaan, en een mooie buit heb je meegenomen!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was best de moeite waard hè, de tentoonstelling. Breda op zich is ook al leuk, vooral die Grote Markt. Je hebt leuke inkopen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En volgend jaar is het in Alkmaar, heb al afgesproken met je buurvrouw

   Verwijderen